Over Qlip

"Voor onze klanten zetten wij ons dagelijks in om de kwaliteit van melk en andere zuivelproducten te waarborgen."

 

 

Over Qlip

 

"Voor onze klanten zetten wij ons dagelijks in om de kwaliteit van melk en andere zuivelproducten te waarborgen."

Qlip... jouw werkgever

Je wordt werkzaam binnen een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau en sterke focus op kwaliteit. Als werkgever hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers door interne en externe opleidingen. Jouw dienstverband is gebaseerd op de CAO van Qlip.  Je begint in je nieuwe functie met een kennismaking met jouw nieuwe collega’s en de Qlip organisatie. Voor een goede start volg je een zorgvuldig ingericht inwerkprogramma gericht op jouw functie.  Je krijgt ruim 250 nieuwe Qlip collega’s. Deze zijn werkzaam op het laboratorium, in de buitendienst of werkzaam op kantoor.

Qlip is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (veeverbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Haar activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden er meer dan tienduizend audits en inspecties uitgevoerd en 13 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving. In de basis zijn we een databedrijf. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten, innovatie en digitalisering.

Qlip is de laatste jaren fors gegroeid en heeft een ambitieuze groeistrategie binnen Nederland en Noord-West Europa. Wil je meer weten over de strategie en kernwaarden van Qlip, bekijk dan onze Qlip website. 

Onze cultuur

Bij Qlip werken binnen de verschillende afdelingen, gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden, nationaliteiten en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. De platte organisatie resulteert in korte en heldere communicatie lijnen. Binnen Qlip voel je je snel thuis.

Onze medewerkers beschrijven de werksfeer als teamgericht en collegiaal. De medewerkers zijn bevlogen en betrokken bij de organisatie en hebben plezier op het werk. Ze willen het elke dag beter doen en zijn gericht op de klant waarbij de kernwaarden: analytisch, betrouwbaar, deskundig en oplossingsgericht centraal staan.

Jouw kans

Je krijgt de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden jou een positie in een informele en professionele werkomgeving. Op basis van onze bedrijf cao ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 26 vakantiedagen Opleiding en trainingen
Reiskostenvergoeding Prettige informele werksfeer
 Collectieve pensioenregeling 3,5% eindejaarsuitkering
 Bedrijfsfitness

 

Waar pas jij het beste?