Uren: 32-40 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: MBO

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig en efficiënt uitvoeren van een divers pakket aan nat chemische analyses en het beoordelen/valideren van de resultaten volgens de voorschriften en richtlijnen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan het takenpakket uitgebreid worden met:

  • Het uitvoeren van een divers pakket aan nat chemische analyses;
  • Het beoordelen/valideren van de resultaten volgens de voorschriften en richtlijnen;
  • Het voorbehandelen/gereedmaken van monsters;
  • Het meedenken in procesoptimalisatie;
  • Het bereiden van referentie-, kalibratie en rondzendmonsters.
Uren:32-40 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

MBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een klantgericht, initiatiefrijk en no nonsens persoon met een hands-on mentaliteit. Je werkt georganiseerd en zorgvuldig met oog voor kwaliteit, bent een teamspeler, resultaatgericht en je kunt tegen een beetje stress. Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur richting laboratorium. Je vindt het geen probleem om incidenteel eens een weekend en/of buiten reguliere werktijden te werken. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Binnen het team Nat chemisch wordt onderzoek gedaan naar de chemische samenstelling en kwaliteit  van overwegend melk- en zuivelproducten, zoals rauwe melk, kaas, boter en melkpoeder. Dit onderzoek bestaat uit een divers pakket aan analyses die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat, naast de teamleider, uit ca. 25 ervaren medewerkers.

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Collectieve pensioenregeling;
  • Bedrijfsfitness.

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer Bennie Achtereekte, Teamleider Nat Chemisch via 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?