Uren: 32-40 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: HBO

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren en verwerken van instrumentele analyses. Je denkt en werkt mee aan projecten met betrekking tot methode verbetering en ontwikkeling. Daarnaast ben je in staat problemen te signaleren en zelfstandig op te lossen (troubleshooting). Je verricht onderhoudswerkzaamheden op de diverse analyse systemen (HPLC, LC-MS, GC-MS etc.), ter voorkoming van problemen en/of het oplossen van issues.

De uitdaging is om alle werkzaamheden na een inwerkperiode “eigen” te maken en met elkaar te combineren. Ondanks dat je in de functie zelfstandig werkt, is de samenwerking en communicatie met collega’s van groot belang.

Uren:32-40 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

HBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en positief ingesteld persoon. Je werkt zorgvuldig, bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, met chemie als opleidingsrichting. Je hebt ervaring opgebouwd met minstens één van de analyse technieken, zoals HPLC, LC-MS/MS, GC, GC-MS(MS) en/of ICP-MS. Je vindt het geen probleem om incidenteel eens een weekend te werken. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Binnen het team Instrumentele Chemie wordt onderzoek gedaan naar residuen, contaminanten en de chemische samenstelling van overwegend melk- en zuivelproducten, zoals rauwe melk, kaas, boter en melkpoeder. Dit onderzoek bestaat uit een divers pakket aan instrumentele analyses (o.a. HPLC,  LC-MS/MS, GC, GC-MS(MS) en ICP-MS) die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat, naast de teamleider, uit ca. 20 ervaren medewerkers

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Collectieve pensioenregeling;
  • Bedrijfsfitness.

 

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer Andre Hooijer, Teamleider Instrumentele Chemie via 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?