Uren: 32-40 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: MBO

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig en efficiënt uitvoeren van een pakket aan (fysisch) chemische analyses ten behoeve van samenstellingsonderzoek in onder andere kaas, boter, melkpoeder en zuigelingenvoeding.

  • De volgende taken behoren onder andere tot de functie:
  • Het beoordelen/valideren van de onderzoeksresultaten conform de voorschriften en richtlijnen;
  • Het kunnen en kennen van de meest voorkomende analyses binnen het team;
  • Het beheren van een methode/apparaat;
  • Het uitvoeren van de monstervoorbewerking, de registratie en opslag van monsters;
  • Het meedenken met betrekking tot procesoptimalisatie en kwaliteitsverbetering.
Uren:32-40 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

MBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een positief ingesteld, initiatiefrijk persoon met een flexibele en klantgerichte instelling. Je bent gewend om met chemische analyses te werken bij voorkeur in de levensmiddelen- sector. Je werkt zorgvuldig, bent georganiseerd en raakt niet snel in de stress. Ook zijn het werken met kwaliteitssystemen (ISO 17025) geen onbekend terrein voor je. Jouw opleidingsachtergrond is laboratoriumopleiding op MLO-3 niveau, in een chemische richting. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.

 

Hoe ziet de afdeling eruit?

Ons laboratorium bestaat uit verschillende teams. Binnen het team Kaas Chemie wordt onderzoek gedaan naar de chemische samenstelling en kwaliteit van overwegend melk- en zuivelproducten, zoals kaas, boter, melkpoeder en zuigelingenvoeding. Het team bestaat naast de teamleider uit ongeveer 18 medewerkers.

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness;
  • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Anthony Hazeleger, Teamleider Kaas Chemie via 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?