Uren: 40 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: MBO

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig en efficiënt uitvoeren van diverse geautomatiseerde en handmatige analyses en het beoordelen/valideren van de resultaten volgens de voorschriften en richtlijnen.

Uren:40 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

MBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een kwaliteitsbewust, klantgericht, initiatiefrijk en positief ingesteld persoon. Het werken met kwaliteitssystemen zijn geen onbekend terrein voor je. Je werkt zorgvuldig, bent georganiseerd en raakt niet snel in de stress. Je hebt een opleiding op MBO-3 niveau afgerond, met als richting laboratorium of agrarisch (met laboratorium modules). Je vindt het geen probleem om eens een langere werkdag te hebben en ook ben je bereid eens per maand een weekend te werken. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.
 

Hoe ziet de afdeling eruit?

Binnen het team Routine Laboratoria wordt onderzoek gedaan naar de samenstelling van de rauwe melk. Binnen het team Routine Laboratoria (bestaande uit het Uitbetalingslaboratorium en MPR laboratorium) wordt onderzoek gedaan naar de samenstelling en/of kwaliteit van de rauwe melk. Het onderzoek bestaat uit een divers pakket aan analyses, die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat, naast twee teamleiders, uit 38 medewerkers.

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness;
  • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Mark Severin, Teamleider MPR of Annemarijn Reulink, Teamleider Uitbetalings laboratorium via tel. 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?