Uren: 24-40 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: MBO

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig en efficiënt uitvoeren van een divers pakket aan microbiologische analyses en het beoordelen/valideren van de resultaten volgens de voorschriften en richtlijnen.

Uren:32-40 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

MBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en positief ingesteld persoon. Je werkt zorgvuldig, bent een teamspeler en houdt van resultaatgericht werken. Je beschikt over een afgeronde laboratoriumopleiding op MBO-niveau, bij voorkeur microbiologie. Je bent bekend met het werken met kwaliteitssystemen (ISO 17025). Wanneer je ervaring hebt opgedaan met microbiologische/chemische analyses in de levensmiddelensector is dat een pré. Je vindt het geen probleem om eens in de vier à vijf weken een weekend te werken. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Binnen het team Microbiologie wordt onderzoek gedaan naar de microbiologische kwaliteit van overwegend melk- en zuivelproducten, zoals bijvoorbeeld rauwe melk, kaas, boter en melkpoeder. Dit onderzoek bestaat uit een divers pakket aan analyses, variërend van kiemgetal tot diverse pathogenen, die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat, naast de teamleider, uit ca. 22 medewerkers.

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Collectieve pensioenregeling en bedrijfsfitness;
  • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij  Margot te Winkel, Teamleider Microbiologie via 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?