Uren: 24-32 uur
Locatie: Zutphen
Opleidingsniveau: HBO

Wat ga je doen?

Er ligt een uitdaging op het verder digitaliseren en professionaliseren van ons kwaliteitssysteem. Andere werkzaamheden waar een focus op ligt, zijn:

  • Het signaleren van (externe) ontwikkelingen en de mogelijke impact ervan beoordelen, zodat tijdig passende maatregelen genomen, ontwikkeld en geïmplementeerd kunnen worden;
  • Het organiseren en coördineren van de jaarlijkse interne audits volgens de geldende accreditatie- en/of certificatiestandaarden. Hiertoe behoren tevens het begeleiden van de interne auditoren en het bewaken van de voortgang van het auditplan/-programma;
  • Het beheer en onderhoud van het bestaande KAM-managementsysteem en het documentmanagementsysteem, zodat deze blijven voldoen aan de interne en externe (klant)eisen.

De werkzaamheden worden (na een inwerkperiode) zelfstandig uitgevoerd, waarbij samenwerking en communicatie met collega’s van alle afdelingen van groot belang is.

Uren:24-32 uur
Locatie:Zutphen
Opleidingsniveau:

HBO

 

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een positief ingesteld, initiatiefrijk persoon. Je voelt je als een vis in het water in de wereld van kwaliteitssystemen en hebt kennis opgebouwd van accreditatie-/ certificatie-standaarden of vergelijkbare kwaliteitsborgingsystemen. Je bent kwaliteitsbewust, integer en kan zowel zelfstandig als in een team opereren. Jouw gesprekstechnieken zijn van een bovengemiddeld niveau evenals het opstellen van (redactionele) documenten. Middels jouw opleiding of werkervaring beschik je over (aantoonbaar) HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van kwaliteitsmanagement. Jouw ervaring met IProva en Zenya en al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.

Hoe ziet de afdeling eruit?

KAM zorgt voor de coördinatie van de activiteiten op het gebied van Kwaliteit, ARBO, Milieu en Veiligheid, onder andere in samenwerking met de afdelingen HR en de Technische Dienst. KAM bevordert het kwaliteitsbewustzijn, de arbeidsomstandigheden en het milieubewust handelen binnen de organisatie. De afdeling beheert het bijbehorende KAM-managementsysteem. Een groot deel van de werkzaamheden bij Qlip wordt uitgevoerd onder een vijftal RvA accreditaties. Het team bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers.

 

Wat kan je verwachten?

Betekenisvol werk in een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling en groeiende is. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een essentiële bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Collectieve pensioenregeling;
  • Bedrijfsfitness.

 

Wil je aanvullende informatie?

Nadere informatie is verkrijgbaar bij  mevrouw Manja Wielhouwer, Teamleider KAM via 088-7547000.

 

 

Toch niet gevonden wat je zocht?